Какво е Smile Design и какви са неговите ползи?

Кой не желае красива усмивка? Всеки иска да бъде щастлив и да се усмихва широко. Затова е създаден и моделът Smile Design, от който можете да се възползвате, за да създадете заедно със стоматолозите си перфектен естетически вид на усмивката.

С метода на Smile Design можем да създадем 1:1 реплика на бъдещата Ви усмивка и да видите крайния резултат от терапията, на която ще се подложите. Разбира се, заради прецизността на този подход Вие ще си гарантирате точност и прецизност в лечението. Ние от Saliev Dental Care не спираме да се усъвършенстваме и да подобряваме качеството на услугите си и работим с най-модерната апаратура на пазара.

Също така пациента може да избере заедно със стоматолога препоръчаните от специалиста форми и пропорции. При снимането на отпечатък за анализ се прави восъчен моделаж и проект на новата усмивка – Wax up. След, което може да се симулира проекта върху зъбите на пациента, което се нарича Mock up. И това да не е свързано с пилене от зъбите на пациента, което може да даде около 80% представа на пациента и да го ориентира за пропорции на форма и цвят. Това е периода, в който се коментира бъдещата усмивка. Всъщност това е най-голямото предимство на Smile Design да се избегнат възможностите за несъответствие на очакванията между пациента и възможностите на денталната медицина.

Подходът в естетическата медицина включва:

Купи ваучер

Защо Smile design е важен за пациента?

Защото не само от естетична гледна точка е важно зъбите ви да са в правилна подредба, а и заради функцията, която изпълняват. Също така, правилната подредба ще осигури правилна захапка или минимално механично триене, което води до износване и други проблеми. С помощта на вашия стоматолог ще имате възможността да намерите най-подходящото решение за Вас и да си осигурите перфектна усмивка, правилна захапка и здрави и красиви зъби.   

Smile design се прави без предварителна подготовка, на място в кабинета, след като се вземат отпечатъци от зъбите. Иновативната същност на решението се състои в изработването на предварителни проекти на бъдещата реконструкция, които пациентът пробва още в стоматологичния кабинет. С този балансиран подход самият пациент определя активно и дизайна на промените – може да избира цвят, форма, дължина на зъбите.

Smile design позволява на стоматолог и пациент заедно да решат всички детайли в естетичните промени още преди първата манипулация.

Цената за услугата е 149лв.