Д-р Никос Стамулис
Smile Design

Какво е Smile Design и какви са неговите ползи?

Кой не желае красива усмивка?

Всеки иска да бъде щастлив и да се усмихва широко. Затова е създаден и моделът Smile Design, от който можете да се възползвате, за да създадете заедно със стоматолозите си перфектен естетически вид на усмивката.

С метода на Smile Design можем да създадем 1:1 реплика на бъдещата Ви усмивка и да видите крайния резултат от терапията, на която ще се подложите. Разбира се, заради прецизността на този подход Вие ще си гарантирате точност и прецизност в лечението. Ние от Saliev Dental Care не спираме да се усъвършенстваме и да подобряваме качеството на услугите си и работим с най-модерната апаратура на пазара.

Подходът в естетическата медицина включва:

Smile Design
Smile Design

Импланти

Най-дълготрайното решение при липсващи зъби. Smile Design ще даде визия на пациента как ще изглежда преди да бъде извършена терапията.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam vitae ex et risus imperdiet ultrices. Integer gravida velit lectus. Donec viverra erat quis nunc aliquam, vel sodales libero vestibulum.

Порцеланови фасети

Те са едно от най-дълготрайните решения за постигане на искрящо бяла усмивка и поддържането и за дълго време, а именно затова е неизменна част от нашия Smile Design. Фасетите са подходящи при умъртвени зъби и такива с нарушена цялост и форма. С помощта на Smile design ще видите прецизно как ще изглеждат фасетите на вашите зъби и ще прецените най-подходящия нюанс, за да постигнете отлични резултати!

Възстановяване на венците

Често пациентите страдали от пародонтоза имат хронични проблеми с венците, които могат да доведат и до стопяване на костта, падане на естествени зъби и невъзможност за последващо поставяне на импланти. Възстановяването на венците е изключително важна стъпка в изграждането на мечтаната усмивка на всеки пациент и е неразделна част от Smile design.

Бондинг

Процедура, при която стоматолозите имат възможност да изградят или поправят различни несъвършенства в зъбите, като например: счупвания, разстояния, дефекти и др. С помощта на Smile Design ще може да се запознаете с крайния резултат след процедурата Бондинг и при желание да направите корекция преди първата процедура. 

Избелване на зъбите

След създаването на Smile Design, пациентът може да прецени желаният цвят на бъдещата му усмивка.

Защо Smile design е важен за пациента?

Защото не само от естетична гледна точка е важно зъбите ви да са в правилна подредба, а и заради функцията, която изпълняват. Също така, правилната подредба ще осигури правилна захапка или минимално механично триене, което води до износване и други проблеми. С помощта на вашия стоматолог ще имате възможността да намерите най-подходящото решение за Вас и да си осигурите перфектна усмивка, правилна захапка и здрави и красиви зъби.   

Smile design се прави без предварителна подготовка, на място в кабинета, след като се вземат отпечатъци от зъбите. Иновативната същност на решението се състои в изработването на предварителни проекти на бъдещата реконструкция, които пациентът пробва още в стоматологичния кабинет. С този балансиран подход самият пациент определя активно и дизайна на промените – може да избира цвят, форма, дължина на зъбите.

Smile design позволява на стоматолог и пациент заедно да решат всички детайли в естетичните промени още преди първата манипулация.

 
Smile Design