Skip to content
Menu

Салиев Дентал Кеър е дентална клиника с близо 10 годишна история.

Екипът ни е изграден от амбициозни хора, в търсене на новото и иновативното не само в процеса на лечение, а и във взаимоотношенията с пациентите. Ние сме екип, ние сме отбор за “Отборна грижа за вашата усмивка”!

Erhan Saliev Dental Clinic Dental tourism

Основател Д-р Ерхан Салиев

Д-р Ерхан Салиев е специалист стоматолог в София с над 20 години опит.

ОБРАЗОВАНИЕ
Завършва Факултет по дентална медицина към Медицински университет София.

ДОПЪЛНИТЕЛНИ КВАЛИФИКАЦИИ
Участие в многобройни национални и международни конгреси и семинари в областта на денталната медицина.

БИОГРАФИЯ
Д-р Салиев работи като лекар по дентална медицина към екипа специалисти на Saliev Dental Care. Владее бългаски, турски, английски и немски език.

Нашия отбор

Професионалист с дългогодишен опит като имплантолог и основател на
клиника Saliev Dental Care. Завършва факултета по дентална медицина към Медицински университет София през 2008г. През годините е взел участие в многобройни национални и международни конгреси и семинари в областта на имплантологията, оклузодонтия, протетична дентална медицина. Владее турски, английски и немски език.

Д-р Ерхан Салиев

Професионалист с дългогодишен опит като имплантолог и основател на клиника Saliev Dental Care. Завършва факултета по дентална медицина към Медицински университет София през 2008г. През годините е взел участие в многобройни национални и международни конгреси и семинари в областта на имплантологията, оклузодонтия, протетична дентална медицина. Владее турски, английски и немски език.
Запази час онлайн
Специалист стоматолог с внимание към всеки детайл. Работата му е
насочена към денталната естетика и по специално изграждане на композитни фасети (бондинг). Притежава редица квалификации: Имплантологичен курс - Факултет по дентална медицина към
Медицински университет София; Курс за възстановяване при зъбна абразия. 
Владее гръцки и английски език.

Д-р Никос Стамулис

Специалист стоматолог с внимание към всеки детайл. Работата му е насочена към денталната естетика и по специално изграждане на композитни фасети (бондинг). Притежава редица квалификации: Имплантологичен курс – Факултет по дентална медицина към Медицински университет София; Курс за възстановяване при зъбна абразия.  Владее гръцки и английски език.
Запази час онлайн
Специалист стоматолог и амбициозен лекар. Извършва лечение и
профилактика на ендодонтски заболявания при възрастни (кореново лечение под рентгенов
контрол и микроскопско увеличение). От 2019г. д-р Бачова е част от екипа специалисти на Saliev Dental Care. 
За нея е важно да подхожда към работата си с вдъхновение и да осигури
индивидуален подход към всеки пациент.

Д-р Каролина Бачова

Специалист стоматолог и амбициозен лекар. Извършва лечение и профилактика на ендодонтски заболявания при възрастни (кореново лечение под рентгенов контрол и микроскопско увеличение). От 2019г. д-р Бачова е част от екипа специалисти на Saliev Dental Care.  За нея е важно да подхожда към работата си с вдъхновение и да осигури индивидуален подход към всеки пациент.
Запази час онлайн
Професионалист в сферата на ортодонтско лечение, детска и обща стоматология. Завършва образованието си през 2017г. в Медицински университет, София. Участва
в национални конгреси и семнира по специалността. Работи с отдаденост и желание и има богат и
успешен опит в работата с пациенти от всички възрасти.

Д-Р ВИОЛЕТА ВЕЛЧЕВА

Професионалист в сферата на ортодонтско лечение, детска и обща стоматология. Завършва образованието си през 2017г. в Медицински университет, София. Участва в национални конгреси и семнира по специалността. Работи с отдаденост и желание и има богат и успешен опит в работата с пациенти от всички възрасти.
Запази час онлайн
Амбициозен и комуникативен лекар, професионалист в работата си с пациенти. За нея денталното лечение трябва да осигурява информираност на пациентите, комфорт и безболезнени процедури, с резултати, отговарящи на очакванията. Д-р Якимова
преглежда възрастни и деца.

Д-р Лора Якимова

Амбициозен и комуникативен лекар, професионалист в работата си с пациенти. За нея денталното лечение трябва да осигурява информираност на пациентите, комфорт и безболезнени процедури, с резултати, отговарящи на очакванията. Д-р Якимова преглежда възрастни и деца.
Запази час онлайн
Мотивиран и развиващ се лекар в сферата на ендодонтията (кореново лечение на зъби) и кариесологията. Работи както с възрастни пациенти, така и с деца. От изключителна важност за него е да предразположи пациента да преодолее страха от дентално
лечение.

Д-Р Шукри Шекиров

Мотивиран и развиващ се лекар в сферата на ендодонтията (кореново лечение на зъби) и кариесологията. Работи както с възрастни пациенти, така и с деца. От изключителна важност за него е да предразположи пациента да преодолее страха от дентално лечение.
Запази час онлайн
Зъболекар-стоматолог в клиника Saliev Dental Care с актуални познания и модерен подход както към деца, така и към възрастни пациенти.

Д-Р ДАНИЕЛ СТОЯНОВ

Зъболекар-стоматолог в клиника Saliev Dental Care с актуални познания и модерен подход както към деца, така и към възрастни пациенти.
Запази час онлайн
МИЛЕНА - РЕЦЕПЦИОНИСТ

МИЛЕНА - РЕЦЕПЦИОНИСТ

НАДЕЖДА - РЕЦЕПЦИОНИСТ

НАДЕЖДА - РЕЦЕПЦИОНИСТ

СЕМРА - РЕЦЕПЦИОНИСТ

СЕМРА - РЕЦЕПЦИОНИСТ

ИЗАБЕЛА - СТАРША СЕСТРА

ИЗАБЕЛА - СТАРША СЕСТРА

ДИАНА - АСИСТЕНТ

ДИАНА - АСИСТЕНТ

МАРТИНА - АСИСТЕНТ

МАРТИНА - АСИСТЕНТ

МАРГАРИТА - АСИСТЕНТ

МАРГАРИТА - АСИСТЕНТ

НИКОЛИНКА - АСИСТЕНТ

НИКОЛИНКА - АСИСТЕНТ

БИАНКА - АСИСТЕНТ

БИАНКА - АСИСТЕНТ

Преди/След

Специализация

КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС

ГАЛЕРИЯ