fbpx
Erhan-768x1150

Основател

Др Ерхан Салиев

Д-р Ерхан Салиев е специалист стоматолог в София с над 15 години опит.

ОБРАЗОВАНИЕ

Завършва Факултет по дентална медицина към Медицински университет София.

ДОПЪЛНИТЕЛНИ КВАЛИФИКАЦИИ

Участие в многобройни национални и международни конгреси и семинари в областта на денталната медицина.

БИОГРАФИЯ

Д-р Салиев работи като лекар по дентална медицина към екипа специалисти на Saliev Dental Care. Владее бългаски, турски, английски и немски език.

За нас

Салиев Дентал Кеър е дентална клиника с 5 годишна история.

Екипът ни е изграден от амбициозни хора, в търсене на новото и иновативното не само в процеса на лечение, а и във взаимоотношенията с пациентите. Ние сме екип, ние сме отбор, за “Отборна грижа за вашата усмивка”. В приятна и уютна обстановка далеч от визията на класически кабинет може да се насладите на хубавото ни кафе докато четете книга, да послушате хубава музика по Ваш избор.

60350031_463454021068625_5376028633330614272_o
10
otbor

Нашия отбор

Erhan

Др Ерхан Салиев

 
СОБСТВЕНИК/СПЕЦИАЛИСТ СТОМАТОЛОГ
Запази час онлайн
Vili

Др Виолета Велчева

СПЕЦИАЛИСТ СТОМАТОЛОГ
Запази час онлайн
Kari

Др Каролина Бачова

СПЕЦИАЛИСТ СТОМАТОЛОГ
Запази час онлайн
Nikos

Др Никус Стамулис

СПЕЦИАЛИСТ СТОМАТОЛОГ
Запази час онлайн

Участвия 

Д-р Ерхан Салиев – Имплантологичен семинар на NeoBiotech в Япония. 
На 15 ноември водещият специалист от клиника Saliev Dental Care – Д-р Ерхан Салиев посети семинар на тема имплантология отвъд океана в Осака, Япония. Лектор на събитието бе Проф. Д-р Ясуши Накажима – светило в денталната медицина с 40 години опит в сферата. Ето какво сподели доктор Салиев след събитието.
Д-р Ерхан Салиев – Имплантологичен семинар на NeoBiotech в Япония. На 15 ноември водещият специалист от клиника Saliev Dental Care – Д-р Ерхан Салиев посети семинар на тема имплантология отвъд океана в Осака, Япония. Лектор на събитието бе Проф. Д-р Ясуши Накажима – светило в денталната медицина с 40 години опит в сферата. Ето какво сподели доктор Салиев след събитието.
Следете ни за всички новости около нас във Фейсбук. Научете интересни ползи и факти за стоматологичните проблеми, които споделяме често в социалната мрежа.
Следете ни за всички новости около нас във Фейсбук. Научете интересни ползи и факти за стоматологичните проблеми, които споделяме често в социалната мрежа.
Освен дентални специалисти, нашите зъболекари разбират и от футбол! 😊

Д-р Салиев беше гост на сутрешния блок на телевизия Европа - 'Европа сутрин'.

Като член на Асоциацията на българските фен клубове на чуждестранни отбори, д-р Салиев бе поканен, за да изкаже своето мнение за погрома на мача България-Англия, който бе проведен снощи на стадион Васил Левски.

Освен с професионализма си в денталната практика, д-р Салиев е известен с любовта си към спорта, както и с благотворителната си дейност в помощ на младите спортисти.
Освен дентални специалисти, нашите зъболекари разбират и от футбол! 😊 Д-р Салиев беше гост на сутрешния блок на телевизия Европа – ‘Европа сутрин’. Като член на Асоциацията на българските фен клубове на чуждестранни отбори, д-р Салиев бе поканен, за да изкаже своето мнение за погрома на мача България-Англия, който бе проведен снощи на стадион Васил Левски. Освен с професионализма си в денталната практика, д-р Салиев е известен с любовта си към спорта, както и с благотворителната си дейност в помощ на младите спортисти.