Skip to content
Menu
ЕдуДент Академи

През изминалия уикенд част от екипа на Saliev Dental Care взе участие в първото издание на „Балкански семинар по дентална медицина – „ЕДУДЕНТ АКАДЕМИ“ в гр. Чорлу, Турция, по покана на партньорите ни от „Севги клиник“.

Лектори на събитието са един от уважаваните професиналисти в страната – проф. д-р Бехчет Ерол (ръководител на катедрата по лицево-челюстна хирургия в университета Истанбул Айдън) и проф. д-р Каан Орхан (декан на факултета по образна диагностика, ръководител катедра по лицево-челюстна хирургия към университета по дентална медицина в Анкара).

Запознахме се с много новости в работата ни, както и си припомнихме фундаментални теории, които са в основата на всяко лечение в сферата на оралната хирургия и образната диагностика, интегрирането на дигиталната дентална медицина в съвременната хирургия, както и как да използваме изкуствен интелект при диагностиката на различни видове случаи.

Същевременно домакините от СЕВГИ КЛИНИК ни презентираха най-новото „бижу“ на балканския полуостров, а именно най-съвременната болница в областта на денталната медицина, лицево-челюстна и пластична хирургия, разположена на 14 хил.кв м. за лечение на пациенти от региона, като идеята на това съоражение и специалистите в него е да приемат най-тежките случаи, които в нормални амбулаторни условия не могат да бъдат лекувани.

ЕДУДЕНТ АКАДЕМИ