Skip to content
Menu
Споделяме с вас невероятната промяна в слънчевата усмивка на наша пациентка – Ивелина Бъчварова! 👌
👉 Тя се убеди в силата на имплантологичното лечение и как то повлиява благоприятно дъвкателните функции, естетиката и самочувствието като цяло.
👩‍🦰 Ивелина пожела да сподели с нас как протече лечението в клиника Saliev Dental Care и как се чувства вече с новата си усмивка:
„Първото ми посещение бе по препоръка на мой познат, който е техен пациент и е изключително доволен.
В кабинета бях посрещната от Д-р Ерхан Салиев. След обстоен преглед ми бе изложен цялостен план на лечение с всички възможни варианти, като имах възможност да избера този, който най-много ме удовлетворява. Бях силно впечатлена както от личното отношение, така и от професионализма. Направен ми беше Smile design, с който можех да видя предварително какъв ще е крайния резултат. Имах т.нар. гингивална усмивка и диастема, както и изместена назад захапка, които Д-р Салиев предложи да коригираме.
Бях изумена от разликата, която видях в предварителното проектиране. Отношението и вниманието към цялостната визия на усмивката спечелиха доверието ми и вече нямах желание да се консултирам с други специалисти.
В продължение на осем месеца беше коригирана захапката в правилната позиция. Д-р Салиев постави имплантите като за моя изненада по време на процедурата не усетих никакъв дискомфорт. С много старание и внимание към детайла, чрез бондинг, Д-р Никос Стамулис изгради фронталните зъби, а Д-р Каролина Бачова се погрижи за лечението на някои от зъбите.
Днес, няколко месеца по-късно, не спирам да се усмихвам. Saliev Dental Care, благодаря Ви! За комфорта, уюта, за усмивките всеки път, когато вляза в кабинета, за професионализма и личното отношение! И че вече имам нови приятели!“