Skip to content
Menu

На снимката виждате един от последните случаи от нашата практика. Пациентът дойде с желанието да върне красотата и младостта на усмивката си. Д-р Никос Стамулис свърши отлично тази задача, а в тази статия ще ви разкажем по-подробно какви процедури бяха извършени.

Пациентът дойде на първична консултация в клиниката, като по време на прегледа се забеляза силно оцветяване на предните зъби, както и наличие на плака и зъбен камък. Изготвихме план на лечение, съобразявайки се изцяло с желанията на пациента, а за спокойствието и сигурността в отличния краен резултат предложихме и една от нашите #топ услуги Smile Design. Тази процедура е изключително подходяща, когато говорим за цялостна промяна на вашата усмивка, защото ви позволява да видите крайния резултат дори преди първата интервенция и да нанесете промени, изцяло по ваше предпочитание, като цвят на желаните зъби, изправяне и запълване на разстояния, вид и големина на фасети и др.

Д-р Стамулис направи дигитално изображение на очакваните резултати и след като всичко бе обсъдено с пациента, лечението стартира с почистване на плаката и зъбния камък. Следващата стъпка е да се покрият оцветяванията чрез композитен материал или така нареченият бондинг. Бондингът е #модерна и #икономична алтернатива на фасетите и коронките. Това е процедура, при която се променя формата или размера на зъбите, запълват се разстояния между тях, покриват се оцветени зъби или такива с пукнатини и микро фрактури.  При правилна поддръжка бондингът може да издържи между 4 и 10 години.

Само в рамките на няколко посещения нашият екип успя да върне усмивката на лицето на този пациент и ние пожелаваме много поводи да я показва занапред! Ако искате да се възползвате от безплатна консултация и да не отлагате повече проблемите със зъбите, запишете час сега.