Skip to content
Menu

Неведнъж сме ви разказвали подробно за денталните импланти и какво е тяхното влияние върху качеството на живот и самочувствието на пациентите. Безспорни са всички техни здравословни предимства, когато говорим за зъби, които са неспасяеми или при напълно обеззъбени хора. Но естетичната страна на имплантите е завършека, който ще направи усмивката ви впечатляваща и красива.

На снимките виждате един от последните случаи в нашата клиника. Пациентът дойде от Англия при нас с доста дентални проблеми и оплаквания – счупени и силно повредени зъби, липсващи зъби, начален етап на гингивит, оцветени зъби и кариеси. След проведения преглед и консултация нашият екип изготви план на лечение и предложихме няколко възможни варианта. Пациентът избра опцията интензивно лечение с цялостни импланти на горна и долна челюст и мисля, че ще се съгласите, не остана разочарован. Багодарение на новото попълнение в нашия екип – високочестотен диоден лазер, успяхме да съкратим времето на процедурата и за изпълнение на металокерамичните мостове това ни отне точно 10 дни.

Пациентът остана много впечатлен от интензивността и качеството на работа, както от екипа на Saliev Dental Care, така и от зъботехническото изпълнение. А ние, от своя страна, му пожелаваме занапред да има много поводи да показва новата си блестяща усмивка!