Skip to content
Menu

Продължаваме със серията от успешно завършени случаи от нашата практика и постигането на завидни резултати!

Албена е един от нашите най-усмихнати и позитивни пациенти. За съжаление, тя изпитваше редица проблеми със зъбите си. При провеждане на първичния преглед стана ясно, че тя има нужда от коренови лечения и възстановяване на дъвкателните зъби. Освен това тя пожела и промяна в естетиката на зъбите, но не и чрез ортодонтско лечение. Изготвихме план на лечение и нейното решение бе той да завърши с циркониеви-керамични коронки.

За да бъде максимално успешна тази процедура, ние препоръчваме предварителното изработване на Smile Design. Този дизайн на бъдещата ви усмивка се изготвя още преди стартиране на лечението, като това позволява вие индивидуално да изберете цвета и формата на короните или фасетите. Най-големият плюс на Smile Design е, че ще видите крайният резултат на вашата усмивка още съвсем в началото на лечението. Това дава спокойствие и увереност както на пациента, така и на зъболекаря, като става ясно, че целите, към които се стремим, са едни и същи.

Екипът, който работи упорито за усмивката на Албена се състои от Д-р Виолета Велчева, Д-р Ерхан Салиев и Д-р Никос Стамулис. Вярни на нашия слоган – “Отборна грижа за вашата усмивка”, ние знаем, че винаги постигаме отлични резултати, когато работим заедно в екип.

Пожелаваме на Албена със самочувствие да показва новата си невероятно чаровна усмивка и да озарява света около себе си. А за всички вас, които все още се притеснявате от зъболекаря и пренебрегвате проблемите със зъбите си, имаме само един съвет – не отлагайте! Ние в клиника Saliev Dental Care работим с най-модерни технологии, така че да осигурим бързо и максимално безболезнено лечение на всеки един пациент. Запишете час за преглед сега.