Как работим ние

При провеждането на първичен преглед и консултация в нашата клиника ще ни бъде необходима ортопантомография или така наречената панорамна рентгенова снимка, чрез която ще диагностицираме Вашите текущи проблеми, ще Ви предложим възможностите за лечение, времетраенето на манипулациите, както и продължителността на цялостното лечение.

За по- прецизна диагностика се взима гипсов отпечатък от двете челюсти, който нагледно Ви показва къде са проблемните и рискови зони на Вашите зъби. Това е важна и задължителна стъпка ако предстои поставяне на импланти или конструкции от всякакъв тип.

Фото документация и фото диагностика- документираме Вашия случай с цел да проследим прецизно състоянието Ви по време на лечението, а и след приключването му. След като бъде направена фотодиагностика, може да бъде изготвен инидивидуален дизайн на вашата бъдеща усмивка, като Вие пряко участвате в процеса.

*При необходимост – диагностика на кръвната картина или консултации със специалисти в други области на медицината при провеждане на хирургични интервенции.

екипът

Д-р Ерхан Салиев
специалист стоматолог

Участие в многобройни национални и международни конгреси и семинари в областта на денталната медицина. Д-р Салиев работи като лекар по дентална медицина към екипа специалисти на Saliev Dental Care. Владее турски, английски и немски език.

Др. Даниел Иванов

Д-р ДАНИЕЛ ИВАНОВ
специалист стоматолог

Д-р Даниел Иванов е специалист стоматолог в София с изявени интереси в областта на оралната хирургия, имплантология и протетична дентална медицина. Извършва лечение и профилактика на стоматологични заболявания, обстоен преглед и установяване на орален статус.

Д-р Каролина Бачова
специалист стоматолог

Д-р Каролина Бачова е специалист стоматолог в София – млад и енергичен лекар, професионалист в работата си с пациенти, с интерес към детската дентална медицина.

Д-р Никос Стамулис
специалист стоматолог

Д-р Никос Стамулис е специалист стоматолог в София. Амбициозен и комуникативен, с интерес към естетични възстановявания и протетика, имплантология, фото диагностика и визуализация и дигитализирано моделиране на усмивката (Smile Design).

Д-р Виолета Велчева
специалист стоматолог

Д-р Виолета Велчева е специалист стоматолог в София. Млад и енергичен лекар, професионалист в работата с пациенти.