Как работим ние

При провеждането на първичен преглед и консултация в нашата клиника ще ни бъде необходима ортопантомография или така наречената панорамна рентгенова снимка, чрез която ще диагностицираме Вашите текущи проблеми, ще Ви предложим възможностите за лечение, времетраенето на манипулациите, както и продължителността на цялостното лечение.

За по- прецизна диагностика се взима гипсов отпечатък от двете челюсти, който нагледно Ви показва къде са проблемните и рискови зони на Вашите зъби. Това е важна и задължителна стъпка ако предстои поставяне на импланти или конструкции от всякакъв тип.

Фото документация и фото диагностика- документираме Вашия случай с цел да проследим прецизно състоянието Ви по време на лечението, а и след приключването му. След като бъде направена фотодиагностика, може да бъде изготвен инидивидуален дизайн на вашата бъдеща усмивка, като Вие пряко участвате в процеса.

*При необходимост – диагностика на кръвната картина или консултации със специалисти в други области на медицината при провеждане на хирургични интервенции.

Запази час