Skip to content
Menu

AЛАЙНЕРИ SMILERS® – „НЕВИДИМИТЕ БРЕКЕТИ”

Д-р Виолета Велчева

Запази час онлайн

Винаги сте искали да имате перфектна усмивка, но професията ви е такава, че се налага често да се срещате с хора и се притеснявате от класическите брекети? Няма проблем! Брекетите вече имат „невидима” алтернатива. Алайнерите са почти незабележими и по-естетични. Изработени са от фин, напълно прозрачен материал. Носенето им не причинява дискомфорт. Ако сте готови за усмивка, която ще промени изцяло излъчването ви, алайнерите Smilers® са Вашия отговор.

Три лесни стъпки към желаната усмивка!

1. Диагностика: Преглед и консултация

2. План за лечение: След като ортодонтът потвърди , че лечението е подходящо за Вас, ще Ви бъдат направени рентгенови снимки и зъбни отпечатъци. Те ще бъдат използвани за създаване на 3D план на лечение, наречен ClinCheck, който е съобразен с Вашите индвидуални нужди.

3. Лечение и наблюдение: Алайнерите Smilers® се изработват по индивидуален план и малко по малко преместват зъбите до правилната позиция, упражнявайки постоянен лек натиск върху тях. Усмивката ви става все по-привлекателна с всеки изминал ден. Контролните прегледи се провеждат на всеки 6-8 седмици. Целта е ортодонтът да проследи лечението от начало до край.

Запази час онлайн
Преди -ортодонтско лечение - др. Виолета Велчева - Copy
След -ортодонтско лечение - др. Виолета Велчева
viber_image_2021-09-09_19-02-18-351

Защо да изберете поставяне на Smilers® при Д-р Виолета Велчева?

Д-р Виолета Велчева е сертифициран лекар за системата Smilers®, със защитена Специалност по Ортодотия.

За да се постигнат отлични резултати само алайнери не са достатъчни. Успешното лечение се определя изцяло от плана, който е създаден от ортодонта. Използвайки натрупаните знания, умения и опит в класическата ортодонтия с фиксирани апарати (брекети и др.), ние ги съчетаваме с последните иновации в областта на „невидимата” ортодонтия. Така постигаме перфeктна естетика и безкомпромисна прецизност.

ИЗПРАВЕТЕ ЗЪБИТЕ СИ БЕЗ НИКОЙ ДА ЗАБЕЛЕЖИ, ЧЕ НОСИТЕ ШИНИ!

По време на лечението може спокойно да говорите и да се усмихвате.

Те са незабележими, снемаеми, изработени от безопасна медицинска прозрачна пластмаса. При изработването им се съчетават познанията на лекуващия ортодонт относно диагнозата на заболяването, подходите за лечение и биомеханиката на преместването на зъбите със съвременната технология за компютърен графичен дизайн. Smilers® използва компютърна 3D / CAD/CAM технология, чрез която виртуално се преместват неправилно подредените зъби, съставя се план и се проследява цялото лечение от началото до края. 

Така можете да видите приблизително как се очаква да изглежда усмивката ви в края на лечението. По този план се изработват серия от прозрачни шини, които са индивидуални за всеки пациент. Всяка шина придвижва зъбите постепенно, носи се 1- 2 седмици и след това се поставя следващата. Резултатът е перфектно подредени зъби без дискомфорт.

Благодарение на дългогодишния ни опит, непрекъснато обучение и усъвършенстване предлагаме на пациентите удобно, ефективно и бързо лечение за дори най-сложните ортодонски случаи.

Как Алайнерите преместват зъбите?

Всяка шина премества зъбите в милиметри и градуси, точно определени от ортодонта в плана за лечение, за да се постигне идеална крайна оклузия. По този начин зъбите се подреждат по предвидим и научно обоснован начин, почти незабележимо и в най-кратки срокове.

Плюсоче на алайнерите

Предимства на алайнерите:

• Eстетични. Smilers® са на практика невидими, така че никой да не забележи, че ги носите.

• Индивидуализирани. Ортодонтът взима отпечатъци от зъбите Ви и чрез компютърно 3D моделиране се изработват индивидуални шини за изправяне на зъбите. Алайнерите са проектирани да използват точно количество натиск на точното място в точното време.

• Ефективни. Изправянето на зъбите ще започне още от самото начало и ще се наслаждавате на все по-красива усмивка с всеки изминал ден.

• Предвидими резултати.  Знаете какъв ще бъде крайният резултат и точно колко време ще носите алайнерите още от самото начало на лечението.

• Бързи. Времетраенето на лечението е идивидуално за всеки пациент. Средностатистически то продължава между 3 и 9 месеца за по-леките случаи и до 12-18 месеца за по-тежките.

• Сваляеми. Изключителното удобство на тази система е, че може да се сваля , когато пожелаете – за да се храните нормално, да почистите зъбите си или при специални поводи. По този начин няма нужда да се избягват определени храни.

• Хигиенични. Smilers® са лесни за почистване, позволявайки безкомпромисна устна хигиена, включително ползването на конци за зъби, което е много по-трудно с традиционните методи за изправяне на зъби. Лесно се почистват с четка и вода.

• Комфортни. Без метални дъги, кукички и телчета

Запази час онлайн
смиле

Често задавани въпроси:

Свържете се с нас