AЛАЙНЕРИ SMILERS® – „НЕВИДИМИТЕ БРЕКЕТИ”

Д-р Виолета Велчева

Запази час онлайн

Винаги сте желали да имате перфектната усмивка, но професията Ви е такава, че Ви се налага често да се срещате с хора и се притеснявате от класическите брекети. Няма проблем! Брекетите вече имат „невидима„ алтернатива. Алайнерите са почти незабележими и по-естетични. Изработени са от фин, напълно прозрачен материал. Носенето им не причинява дискомфорт и Вие имате нормално усещане в устата.Ако сте готови за усмивка, която ще промени изцяло излъчването Ви , алайнерите Smilers® са Вашия отговор.

Три лесни стъпки към желаната усмивка!

1. Диагностика След като ортодонтът потвърди , че лечението е подходящо за Вас, ще Ви бъдат направени обикновенни и рентгенови снимки и зъбни отпечатъци. Тези данни ще бъдат използвани за създаване на 3D план на лечение, наречен ClinCheck, който е съобразен с Вашите индвидуални нужди.

2. План за лечение След одобрение на плана на лечение, Align Technology ще изрботи специално за Вас серия от алайнери, които ще бъдат доставени в кабинета на Вашия ортодонт. Следвайте неговите инструкции .

3. Лечение и наблюдение: Алайнерите Smilers® стъпка по стъпка преместват Вашите зъби до правилната позиция, упражнявайки постоянен лек натиск върху тях. И вие се наслаждавате на все по-привлекателна усмивка с всеки изминал ден. Контролните прегледи са на всеки 6-8 седмици.Целта е ортодонтът да проследи вашето лечение.

AЛАЙНЕРИ SMILERS
AЛАЙНЕРИ SMILERS
Запази час онлайн

Защо да изберете поставяне на Smilers® при Д-р Виолета Велчева?

Д-р Виолета Велчева е сертифициран лекар за системата Smilers®, със защитена Специалност по Ортодотия.

За да се постигнат добри резултати с smilers, самите алайнери не са достатъчни. Успешният резултат се определя изцяло от плана на лечение, който е създаден от ортодонта. Използвайки натрупаните знания, умения и опит в класическата ортодонтия с фиксирани апарати (брекети и др.), ние ги съчетаваме с последните иновации в областта на „невидимата” ортодонтия – лечението с прозрачни шини – алаинери. Така постигаме перфeктна естетика и безкомпромисна прецизност.

 

Ние не просто предлагаме алайнери, а се стремими да предоставим на нашите пациенти лечение, което максимално да удоволетвори техните изисквания за естетика и същевременно да постигне оптимален лечебен резултат

Изправете зъбите си без никой да забележи че носите шини!

По време наd лечението можете спокойно да говорите и да се усмихвате.

Прозрачните шини – Алайнери са отличен естетически избор комбиниращ предимствата на снемаемите апарати. Smilers е съвременен метод за справяне с неправилно подредените зъби. Представлява сет от невидими алайнери (шини),изработени с помощта на иновативна дигитална технология специално за Вас и са съобразени с Вашите индивидуални нужди. Те са незабележими, снемаеми, изработени от безопасна медицинска прозрачна пластмаса, които носите върху зъбите си за определен период от време. При изработването им се съчетават познанията на лекуващия ортодонт относно диагнозата на заболяването, подходите за лечение и биомеханиката на преместването на зъбите с със съвременната технология за компютърен графичен дизайн за съставяне на план за лечение. Smilers® използва компютърна 3D / CAD/CAM технология за графичен дизайн, чрез която виртуално се преместват неправилно подредените зъби, съставя се план и се проследява цялото лечение от началото до края. Така можете да видите приблизително как се очаква да изглеждат зъбите Ви в края на лечението. По този план се изготвят серия от прозрачни шини (алайнери), които са индивидуални за всеки пациент. Всяка шина придвижва зъбите постепенно и се носи 1- 2 седмици и след това се поставя следващата. Така стъпка по стъпка зъбите се придвижват до желаната позиция. Резултатът е перфектно подредени зъби без никакъв дискомфорт. Благодарение на нашия дългогодишен опит, непрекъснато обучение и усъвършенстване ние предлагаме на нашите пациенти удобно, ефективно и бързо лечение за дори най-сложните ортодонски случаи. Как Алайнерите преместват зъбите? Зъбите се се преместват от серия последователни прозрачни шини, които пациентът обикновено сменя седмично. Всяка шина премества зъбите в милиметри и градуси, точно определени от ортодонта в плана за лечение за да се постигне идеална крайна оклузия. Благодарение на нашите знания и дългогодишен опит, зъбите се подреждат по предвидим и научно обоснован начин, почти незабележимо и в най-кратки срокове.

AЛАЙНЕРИ SMILERS

Предимства на алайнерите:

•Eстетични. Smilers® са на практика невидими, така че никой да не забележи, че изправяте зъбите си.

•Индивидуализирани. Ортодонтът взима отпечатъци от зъбите Ви и чрез компютърно 3D моделиране се изработват специално за Вас Вашите лични шини за изправяне. Алайнерите се проектират да използват точното количество сила на точното място в точното време.

•Ефективни. Изправянето на зъбите Ви ще започне още от самото начало и Вие ще се наслаждавате на все по-привлекателна усмивка с всеки изминал ден.

•Предвидими резултати. – Знаете какъв ще бъде крайния резултат и точно колко време ще носите алайнерите още от самото начало на лечение.

•Бързи. Времетраенето на лечението е идивидуално за всеки пациент. Средностатистически леченията с алайнери продължават между 3 и 9 месеца за по-леките случаи до 12-18 месеца за по-тежките.

•Сваляеми. Изключителното удобство на тази система е, че може да се сваля , когато пожелаете – за да се храните нормално, да почистите зъбите си или при специални поводи. По този начин няма нужда да избягвате определени храни или пък да пасирате храната си.

•Хигиенични. Smilers® са лесни за почистване, позволявайки безкомпромисна устна хигиена, включително ползването на конци за зъби, което е много по-трудно с традиционните методи за изправяне на зъби. Лесно се почистват с четка и студена вода.

•Комфортни. Без метални дъги,кукички и телчета. Smilers® са изработени от фин, напълно прозрачен материал. Те не променят дикцията и чувството за вкус. Носенето им не причинява дискомфорт и Вие имате нормално усещане в устата. Могат много лесно да се свалят.

 

Как се почистват шините Smilers®?

Добре е да почиствате алайнерите два пъти на ден с помощта на четка и паста за зъби. Препоръчително е два пъти в седмицата да се ползват почистващи таблетки.

Мога ли да се храня с тях?

Това не е необходимо. Дори е противопоказано, защото може да повредите самите алайнери. Тъй като прозрачните алайнери се свалят лесно, няма никакви ограничения по отношение на храненето. Само не забравяйте отново да сложите шините, когато приключите.

Усеща ли се болка при носенето им?

Носенето на прозрачни алайнери е лесно, удобно и безболезнено. В началото на лечението е възможно да имате странно усещане в устата за ден или два, може да чуствате зъбите си леко „изтръпнали“ докато свикнете да ги носите. Това е нормално, но бързо отшумява и след това даже забравяте, че са там.

AЛАЙНЕРИ SMILERS
Запази час онлайн
AЛАЙНЕРИ SMILERS
Team care for your smile Saliev Dental Care Ltd. 2015 – 2022 All rights reserved. All photos on the site are the exclusive property of Saliev Dental Care. All cases shown on the site were treated at the Saliev Dental Care.
The use of photos from the site is not allowed without the express consent of Saliev Dental Care.
24/7 contact us 087 767 6779 Working hours of the clinic Monday-Sunday: 08: 00-20:00

Created with love for Saliev Dental Care!