Skip to content
Menu
55 / 100

Бондинг Др Стамулис Др Салиев

Всеизвестен факт е, че здравата и блестяща усмивка може да промени излъчването, да изстреля самочувствието ни до нови върхове и да помогне за по-добър социален живот. Невинаги, обаче, природата и гените са на наша страна, затова пък има отлични зъболекари, на които може да доверите!

2 - Дентална Клиника Saliev Dental Care

Прекрасната ни пациентка Дениса Чолакова пожела да направи пълна промяна на зъбите си, така че освен да изглеждат бели и здрави, да бъдат и функционални. Историята ни показва, че екипната работа на Д-р Ерхан Салиев и Д-р Никос Стамулис води до отлични резултати и този път не разочароваха!

Как постигнахме тази невероятна промяна?

След като изготвихме Smile Design® и обсъдихме подробно желанията на пациентката, пристъпихме към изготвяне на план за лечение, който включва 1 циркониева коронка и 16 композитни фасети (бондинг). Не вярвахме, че Дениса може да стане още по-красива, но снимките говорят сами! 

Бондинг Saliev dental care Бондинг Saliev dental care

Какъв е крайният резултат?

  • Присъствие и симетричност на всички зъби в зъбната редица
  • Липса на пигментни петна, зъбна плака и зъбен камък
  • Бели зъби, по-атрактивна усмивка
  • Оптимална форма и размер на зъбите, така че да пасват на останалите черти на лицето
  • Симетричен контур на венците

 Бондинг Saliev dental care

Бондинг Saliev dental care

Бондинг Saliev dental care

Здравите и хармонично подредени зъби са доказатeлство освен за добра поддръжка, но и за себеуважение.  За да се чувствате чаровни и да покорявате ежедневието си без притеснения, погрижете се преди всичко за себе си и впечатлявайте винаги с красива усмивка. Свържете се с нас сега и запишете час за консултация чрез платформата на SuperDoc – https://bit.ly/2Yi4u9B.

Бондинг Saliev dental care