Skip to content
Menu
68 / 100

Естетическа промяна на усмивката с помощта на директни композитни фасети 🦷🦷🦷
😊
Ето че дойде време да ви покажем новата красива усмивка на пациентка на Д-р Никос Стамулис.

👱‍♀️ Йоана дойде в клиниката с желание да подобри състоянието на зъбите си и по-специфично единия централен резец, който беше със старо кореново лечение, което е и причината за потъмняването му.

👨‍🔬 След подробно обсъждане на желанията на пациентката, Д-р Стамулис се зае с изготвянето на.

Smile Design

🔵 Toва е иновативен стоматологичен метод, чрез който може да видите дигитално изображение на новата си усмивка, още преди да са направени корекциите. След одобрението на пациентката лечението стартира.

1️⃣ Първата стъпка към постигане на желания резултат е почистването на зъбния камък.

2️⃣ След това следва ендодонтско (вътрешно) избелване на зъба. Когато постигнахме желания цвят на централния резец, Йоана продължи процедурата по избелване в домашни условия.

3️⃣ Финалната стъпка е изготвяне на директни композитни фасети на място в клиниката.

 Композитният бондинг

е термин, с който се обозначава директното възстановяване на зъбите. Може да включва цялостно покритие на предната повърхност на зъбите в комбинация с лечение на кариеси или само малка фрактура. Нарича се директно, защото не се изисква лаборатория, а се прави ма място в зъболекарския кабинет. Д-р Стамулис моделира зъбите имитирайки вътрешната и външната им естествена анатомия, с всички техни елементи – дентин, емайл, опалесцентни и транспарентни маси, различна наситеност на цвета и др.

Йоана вече е щастлива и УСМИХНАТА. И ние също. 🙂