Skip to content
Menu
63 / 100

Бременността е едно красиво и вълнуващо пътешествие към промяната, изпълнено с много неизвестни

 

🤰Мили момичета,

Знаем, че ви предстои едно от най-важните събития в живота! 🤗

 За да изживеете всички прекрасни мигове, които ви очакват, е изключително важно да следите цялостното си здравословно състояние и да не пренебрегвате оралното здраве.

Защо е важно това?

🤱 По време на бременността настъпват редица промени в организма на майката, някои от тях с негативен ефект.

❗️Един от най-честите проблеми при бременните жени е гингивитът. Това представлява възпаление на венците, при което се наблюдава подуване, зачервяване и кървене. Причината за появата на гингивита са високите нива на хормоните. Те пречат на организма да реагира адекватно на зъбната плака и да елиминира възпалението от нея, и води до тежки последствия за зъбите.

❗️Друг често срещан проблем в този период е и появата на кариеси. Всички знаем, че бременността често е съпътствана с гадене и повръщане. 🤢 Стомашните сокове, които попадат в устата, са с висока киселинност, което е пагубно за зъбите. Освен това бушуващите в организма хормони също са предпоставка за появата на кариеси.

Какво е нашето предложение за вас?

👩‍🔬 Д-р Каролина Бачова и Д-р Виолета Велчева са професионалистите от клиника #SalievDentalCare, които приемат много лично инициативата за поддържане на добро орално здраве при бременните жени и децата.

👉 Те са в готовност да съдействат във всеки един етап от бременността ви и да предложат най-доброто решение при възникнали дентални проблеми.

Д-р Бачова и Д-р Велчева ще осигурят:

 3 безплатни прегледа и консултации в периода на бременността

 Провеждане на индивидуално обучение за правилна дентална хигиена и рационално хранене

 5% отстъпка от всички необходими процедури

Можете да се възползвате от предложението ни като си запишете час на 📞 0877 676 779 или онлайн

При Д-р Каролина Бачова ➡️ https://bit.ly/2WoyT5P

При Д-р Виолета Велчева ➡️ https://bit.ly/3haEuEV

Споделете този пост с вашите жени, приятелки и всяка дама, на която й предстои това вълнуващо събитие. 🤱 Най-важното е да се следи оралното здраве с цел предпазване от бъдещи проблеми.

Следете и страницата ни, където в следващите няколко публикации ще дадем полезна информация за всички бъдещи майки – за появата на какви симптоми да следят и как да се предпазят от заболявания на венците и зъбите.

#SalievDentalCare

Запази час онлайн