Skip to content
Menu
51 / 100

Поставянето на зъбни импланти e една от най-търсените процедури за постигане на идеална усмивка. 🙌

Те се вграждат в челюстта, така че да се слеят с естествената кост и да станат силна и здрава основа за изграждането на новите зъби. 🦷🦷🦷

🇰🇷 В клиниката работим с най-високо качество изпитани през годините корейски импланти. Необходимото време за извършване на процедурата е индивидуално при всеки човек. Когато проведете първичния преглед и консултация с някои от нашите специалисти, ще ви бъде изготвен личен план на лечение, а след поставянето на имплантите, ще получите 1️⃣0️⃣ годишна гаранция за качество и издръжливост.

Как протича процедурата по поставяне на дентален имплант

🦷 Изважда се проблемния зъб. Извършва от специалист и изисква определен период на възстановяване.

🦷 Костна присадка. Понякога тази стъпка е необходима с цел да се поддържа поставената върху костта конструкция. Вашият зъболекар ще прецени дали това трябва да се направи във вашия случай.

🦷 Поставя се имплантът. Започва се с подготовка на челюстта за поставяне на импланта. След като той е на мястото си, върху него се поставя временно покритие, докато мястото заздравее.

🦷 Възстановяване. От изключителна важност е да се даде достатъчно време на импланта да се слее с костта. Това ще ви предпази от евентуални бъдещи проблеми.

🦷 Поставяне на надстройка. След като възстановителният процес е завършен, се поставя и надстройката върху импланта. Необходими са около 2 седмици след това, за да се премине към следващата стъпка.

🦷 Възстановяване. След като венецът е заздравял, се поставя и перманентната коронка.

🦷 Поддръжка на импланта. Важно е да продължите да полагате грижи за новите си зъби, така, както се правили и преди поставянето им – почистване с четка и конец и прегледи при зъболекаря ви на всеки 6 месеца.
#SalievDentalCare

Др Ерхан Салиев