Skip to content
Menu
54 / 100

Стартираме новата седмица с тази ЗАШЕМЕТЯВАЩА промяна на наша пациентка! 🙌

Неслучайно казват, че усмивката е най-важният детайл на лицето, защото тя може да промени коренно начинът, по който изглеждаме. 😊

Представяме ви съвсем пресен случай от практиката ни, който завърши с повече от задоволителни резултати.

Пациентката дойде при нас с редица оплаквания – множество кариеси, липса на зъби, напреднал стадий на пародонтоза и беше изцяло неудовлетворена от начинът, по който изглеждаше усмивката й. 😧

👨‍🔬👩‍🔬 Д-р Ерхан Салиев и Д-р Виолета Велчева работиха екипно по този случай. Д-р Велчева стартира лечението с ендодонтско лекуване и прелекуване на част от зъбите, както и почистване на натрупания зъбен камък и кариесите. Следващата стъпка бе провеждане на пародонтална терапия и кореново лечение на зъбите.

След като премина периодът на възстановяване на венците, д-р Салиев продължи лечението с поставяне на импланти.
🦷🦷🦷
В клиниката работим с най-високо качество изпитани през годините корейски импланти. Това е и финалният етап на лечението, чрез който постигнахме резултатът, който виждате на снимката.

Ще е малко ако кажем, че пациентката си тръгна много щастлива и поразена от ефекта на красивите зъби върху самочувствието й! 🥳Освен това, в следващите 1️⃣0️⃣ години тя ще е напълно спокойна за здравето на новата й усмивка, тъй като получава гаранция за качество и издръжливост от клиника Saliev Dental Care.

А на вас допада ли ви финалният резултат?
#SalievDentalCare

Д-р Ерхан Салиев  и Д-р Виолета Велчева