Skip to content
Menu
60 / 100

Много от нас са разочаровани, когато видим усмивката си на снимка или в огледалото, въпреки че смятаме зъбите си за сравнително хубави и прави. Деформираните, оцветените зъби или такива с лек ортодонтски проблем могат да повлияят на човек по отношение на самочувствието и начинът, по който се възприема. Срещаме много хора, които крият усмивката си, само защото се стесняват от проблемите със зъбите или венците.

В днешно време ние сме огромни късметлии, тъй като стоматологията предоставя един перфектен отговор на всички тези проблеми – преобразяване на усмивката чрез композитни фасети. Това ни осигурява перманентно решение и безкомпромисен външен вид на зъбите ни.

На снимката виждате един от последните случаи на Д-р Никос Стамулис от клиника Saliev Dental Care. Пациентката има добро общо състояние на зъбите и захапката, с изключение на изкривяване на втори и трети зъби на горната челюст. Това бяха недостатъците, които я деляха от така мечтаната перфектна усмивка.

След преглед и подробна консултация с доктора бе взето решение да се изготви SMILE DESIGN с цел да се придобие реална представа до колко може да бъде подобрено състоянието на зъбите.

Ангелова Smile Design - Дентална Клиника Saliev Dental Care
SMILE DESIGN

За да изправи проблемните зъби на горната челюст, Д-р Стамулис препоръча процедурата да бъде извършена с помощта на композитни фасети. Зъбните фасети са ортопедични конструкции, целящи подобряването на външният вид на усмивката ви. Те се явяват като частични коронки, които покриват малка част от зъбите и се поставят се по фронталните им повърхности . За да се поставят фасетите зъболекар изпилява малка част от вестибуларната (предната видима) повърхност на зъбите. Изпиляването е 1,5мм до максимум 2мм, което означава, че се запазва голяма част от естествения зъб.

DSC 4271 - Дентална Клиника Saliev Dental Care
КРАЙНИЯТ РЕЗУЛТАТ СЛЕД ПОСТАВЯНЕТО НА КОМПОЗИТНИТЕ ФАСЕТИ

Само в рамките на няколко посещения, Д-р Стамулис успя да осигури приятен и естетичен вид на зъбите на пациентката, а тя от своя страна си тръгна щастлива и широко усмихната от нашата клиника.

Ако имате притеснения или оплаквания, свързани с денталното ви здраве, не губете време и не отлагайте. Стоматоголичното лечение никога не е било долкова безболезнено, бързо и финансово достъпно, колкото е днес. Запишете своя час за безплатен преглед и консултация тук.