Skip to content
Menu
69 / 100

📌Ранна диагностика на кариес – основната причина да посещавате редовно зъболекаря си е да избегнете стоматологични проблеми като кариес и проблеми с венците. Първоначално те могат да изглеждат незначителни, но с времето могат да се развият до нещо по-сериозно.

📌Чисти зъби – вероятно знаете, че трябва да мием зъбите си и да ги почистваме с конец по 2 пъти на ден. Но понякога това не е достатъчно да запазим добрия им вид. Вашият зъболекар ще ви покаже правилния и ефективен начин за почистване и ще отстрани зъбния камък.

📌Диагностика на тежки заболявания на зъбите – националните здравни институции съобщават, че няколко хиляди човека страдат от рак на устната кухина всяка година. За щастие, ранната диагностика на това заболяване може да ви помогне да спасите живота си. Известно е, че ракът на устната кухина се разпространява бързо, но може лесно да се противодейства, ако бъде открит на време.

📌Заболяване на венците – някои хранителни навици могат да доведат до заболяване на венците, което от своя страна да доведе до загубата на здрави на зъби и други сериозни здравословни проблеми. Редовните посещения при зъболекаря ви ще му позволят да диагностицира ранните проблеми с венците.

Запишете своя час за преглед.